Over Drietech

Drietech is een dienstverlenend, onafhankelijk ingenieursbureau op het gebied van gebouw gebonden installaties.
Praktisch en resultaatgericht staan wij u graag ter zijde bij het vinden van een oplossing voor de meest uiteenlopende technische vraagstukken op het gebied van bestaande bouw en nieuwbouw.

Ons integrale dienstenpakket en onze strategische allianties met externe specialisten staan garant voor een goed eindresultaat van uw project. Hoe klein of omvangrijk het project ook is, met ons team realiseert u ieder project efficiënt en binnen de afgesproken planning.

Onze klanten weten dit en waarderen dit. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich:
beleggers, ontwikkelaars, gemeenten en andere overheden, architecten, zorginstellingen, exploitanten, retailketens, woningcorporaties, VVE’s, gebouw beheerders en vastgoedbedrijven.Carrière

Drietech Ingenieursburo is een jong, gezond, leuk en dynamisch bedrijf om bij te werken. Naast hard werken heerst er onderling een positieve sfeer. Ons team staat open voor gedreven mensen die het bedrijf kunnen versterken. Wij zijn altijd geïnteresseerd in gekwalificeerde medewerkers.

Ben jij iemand die makkelijk kan schakelen in een snelgaand proces in innovatie in een markt die snel beweegt? Als jouw functie zich niet in onderstaande lijst bevindt of als er momenteel geen vacatures online staan, kun je altijd vrijblijvend een open sollicitatie aan ons richten.

Je sollicitatiebrief met CV kun je richten aan:
Drietech Ingenieursburo B.V. T.a.v. Attila Houthuyse
Postbus 84132
3009 CC Rotterdam

Werken bij Drietech

Er zijn momenteel geen vacatures bij Drietech.


Algemene voorwaarden

Hieronder vindt u de algemene voorwaarden.

Klik hieronder voor onze Nederlands- en Engelstalige algemene voorwaarden.

dutch-flag eng-flag

 


Goede doelen

Wij zetten ons naast het dagelijkse werk ook in voor goede doelen. Ons team vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen aan het welzijn van een ander en hierdoor een verschil te kunnen maken.

De volgende doelen worden gesteund:

Goede Doelen Drietech
Goede Doelen Drietech Stichting Grupo Brasil Steun SOS Kinderdorpen Care for Talent War Child Lusekelo Zambia Foundation HBR Bike 4 Brains Warchild Bike4Brains HBR Hockey SOS Kinderdorpen Care for Talent Grupo Brasil Lusekelo Zambia Foundation