DIENSTEN

Nieuwbouw, een renovatie of het upgraden van bestaande bouw? Bent u een kleinschalige particulier of bent u bezig met een complex ontwikkelproject? Gaat het over utiliteits-, retail-, woning- en/of appartementenbouw? Of misschien over sportcomplexen, zorgcomplexen of parkeergarages? Drietech Ingenieursburo BV heeft alles in huis om samen met u, efficiënt tot het gewenste eindresultaat te komen.

Welk project Drietech ingenieursburo BV ook onder handen neemt de grote gemeenschappelijke delers zijn duurzaamheid en energie. Ze verlenen integrale en technische adviezen rondom gebouwgebonden installaties. Of er nu gebruik wordt gemaakt van één of meerdere diensten, er wordt altijd naar een gepaste oplossing gezocht.

Kies een dienst voor meer informatie of kijk bij de projecten voor de recente opdrachten van Drietech Ingenieursbureau BV.


 • CONSULTANCY & MANAGEMENT

  Consultancy
  Wanneer u op zoek bent naar een optimaal (gebouw)ontwerp, inventariseert Drietech Ingenieursburo in nauw overleg met u en uw projectpartners de verschillende mogelijkheden en worden de bijbehorende gevolgen uitgewerkt. Met de nadruk op duurzaamheid en energie wordt er naar een perfect balans gezocht om de een functioneel en esthetisch gebouw te realiseren.

  Samen met een niet aflatende aandacht voor Duurzaamheid en Energie helpen wij zo bij de realisatie van een doelmatig en esthetisch mooi gebouw. Waarbij de verschillende disciplines perfect met elkaar in balans zijn.

  Management
  Wanneer de wil om een advies op te pakken er wel is, maar de capaciteit om dit goed te doen ontbreekt, dan is ons team de aangewezen partner om bij u aan tafel te schuiven. Wij beheersen het installatietechnisch management in de meest uiteenlopende sectoren.

  Wanneer komt installatietechnisch management voor? Denk hierbij aan het uitvoeren van installatietechnische installaties bij nieuwbouw of renovatie. Ook bij kleinschalige aanpassingen binnen gebouwen waar het primaire proces van de bedrijfsvoering blijft draaien. Denk aan Beheer en Onderhoud voor de installaties welke noodzakelijk zijn om het primaire proces draaiende te houden.

   


 • DUURZAAMHEID & ENERGIE

  Wanneer Drietech een project onder handen neemt zijn duurzaamheid en energie de grote gemene deler. De investering die u hiervoor aan de voorkant extra levert, verdient u in de exploitatie- en beheerfase ruimschoots terug op alle drie de P’s: People, Planet en de niet te vergeten de P van Profit!

  Drietech Ingenieursburo BV is lid van BREEAM NL


 • BEHEER & ONDERHOUD

  Wanneer u zich afvraagt of u niet te veel betaald, veel reparatiekosten heeft of frequent te maken heeft met (klimaat)klachten en/of storingen. Of heeft u gewoon twijfels over de uitvoering van het onderhoud conform het contact preventief onderhoud? Dan staat Drietech voor u klaar om uw gebouw(en) op al deze aspecten goed door te lichten.

  Veel klachten ontstaan als gevolg van geen of slecht onderhoud aan de installaties in gebouwen. Door een SLA (Service Level Agreement) op te laten stellen of een gedegen onderhoudscontract, legt u uw behoeften betreft de installaties voor uw primaire proces m.b.t. uw bedrijfsvoering vast. Zo voorkomt u problemen in de toekomst.

  Drietech Ingenieursburo BV is lid van COMOG


 • TEKENBURO

  Wanneer u behoefte heeft aan uitgewerkte vraagstukken op papier én op uw scherm, bent u bij de tekenaars van Drietech Ingenieursburo BV aan het juiste adres. Zij nemen het tekeningenbeheer graag uit handen en geven u een jaarlijkse update ingevolge doorgevoerde wijzigingen in de praktijk.


 • PARKING

  Wanneer u een goed onderbouwd antwoord wil formuleren op uw parkeervraagstuk voor garages variërend van 120 tot wel 40.000 m², gaat Drietech graag met u en andere betrokken partijen rond de tafel zitten. Onder- of bovengronds, reeds in de exploitatiefase of nog in ontwikkeling, zij vinden voor u een passend advies.

  Drietech Ingenieursburo BV is lid van Parkeer Network Nederland & Samenwerkende Parkeeradviseurs

×