CONSULTANCY & MANAGEMENT

Consultancy
Wanneer u op zoek bent naar een optimaal (gebouw)ontwerp, inventariseert Drietech Ingenieursburo in nauw overleg met u en uw projectpartners de verschillende mogelijkheden en worden de bijbehorende gevolgen uitgewerkt. Met de nadruk op duurzaamheid en energie wordt er naar een perfect balans gezocht om de een functioneel en esthetisch gebouw te realiseren.

Samen met een niet aflatende aandacht voor Duurzaamheid en Energie helpen wij zo bij de realisatie van een doelmatig en esthetisch mooi gebouw. Waarbij de verschillende disciplines perfect met elkaar in balans zijn.

Management
Wanneer de wil om een advies op te pakken er wel is, maar de capaciteit om dit goed te doen ontbreekt, dan is ons team de aangewezen partner om bij u aan tafel te schuiven. Wij beheersen het installatietechnisch management in de meest uiteenlopende sectoren.

Wanneer komt installatietechnisch management voor? Denk hierbij aan het uitvoeren van installatietechnische installaties bij nieuwbouw of renovatie. Ook bij kleinschalige aanpassingen binnen gebouwen waar het primaire proces van de bedrijfsvoering blijft draaien. Denk aan Beheer en Onderhoud voor de installaties welke noodzakelijk zijn om het primaire proces draaiende te houden.