OVER ONS

Drietech Ingenieursburo BV, gevestigd in Rotterdam, ondersteunt al jarenlang verschillende klanten en adviseert over de meest uiteenlopende projecten. Alle informatie over de diensten en projecten zijn te vinden op deze website, maar de geschiedenis, missie en visie zeggen veel meer over ons bedrijf. Lees hier meer over Drietech Ingenieursburo BV.


 • OVER DRIETECH

  Drietech Ingenieursburo BV is een installatietechnisch bedrijf dat met zijn team bergen werk verzet. In juni 2011 nam Attila Houthuyse een sprong in het diepe en richtte hij een bureau op waarbij het adviseren van externe partijen centraal staat. Maar er is veel gebeurt in die tussentijd. Het aantal werknemers is inmiddels toegenomen en Frans van Wingerden is eind 2017 mede-eigenaar geworden. Met de ambitie om innoverend te zijn in zowel advies, uitstraling en ontwikkeling, staat duurzaamheid altijd op de eerste plaats. Doordat de werknemers deze ambitie nastreven en de specialisten met verschillende expertises samenwerken, is Drietech een bedrijf geworden waar iemand graag wil werken en waar een opdrachtgever met vertrouwen zijn/haar vraagstukken kan en wil neerleggen.

   Nu 7 jaar later heeft Drietech Ingenieursburo BV honderden opdrachten uitgevoerd en werken zij aan projecten over het hele land. Drietech is een dienstverlenend en onafhankelijk ingenieursbureau op het gebied van gebouw gebonden installaties. Samen met u werken wij naar een praktische en resultaatgerichte oplossing voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Hoe klein of groot het project ook is, ons integrale dienstenpakket en onze strategische allianties met externe specialisten staan garant voor een goed eindresultaat!


 • MISSIE & VISIE

  Missie

  Drietech Ingenieursburo BV staat voor het creëren van een inspirerende werkomgeving met inspirerende collega’s en met verschillende disciplines en interesses. Daarbij worden specifieke dienstverleningen gekoppeld aan de collega’s binnen Drietech Ingenieursburo BV. Dit resulteert in een specialistisch bedrijf met als rode draad duurzaamheid. Dit wordt gerelateerd aan ieders vakdiscipline zodat Drietech duurzaamheid niet uit het oog verliest.

   

  Visie

  Innoverend zijn in zowel advies, uitstraling en ontwikkeling van de mensen. Advies moet altijd duurzaamheid als uitgangspunt hebben, waarbij Drietech Ingenieursburo moet kunnen adviseren in welke mate duurzaamheid bij desbetreffend project te implementeren is. Op deze wijze wordt er bijgedragen aan het maatschappelijk doel om een beter klimaat/milieu te realiseren.

   

   


 • HET TEAM

  Het dynamische team van Drietech Ingenieursburo BV bestaat uit 5 specialisten, met ieder hun eigen expertise.

  Door hun krachten te bundelen, bieden zij de opdrachtgever resultaatgerichte adviezen.


 • CARRIÈRE

   

  VACATURE WERKVOORBEREIDENDE TECHNISCHE TEKENTOVENAAR
  ____________________________

  Heb jij een passie voor installatietechniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je al je energie in kwijt kan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Drietech Ingenieursburo BV kan je je ontwikkelen op het gebied van kennis en ondernemen. Op onze unieke plek in hartje Rotterdam kan jij het verschil maken.

  Wij bieden een gezellige werksfeer, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een uitdagende en dynamisch werkomgeving en wat heb jij ons te bieden? Stuur ons een mailtje (Frans van Wingerden / fvw@drietech.nl of Attila Houthuyse / aho@drietech.nl) en wie weet zit je binnenkort gezellig bij ons aan tafel!

  ____________________________

  Drietech Ingenieursburo BV is een jong, gezond en dynamisch bedrijf. Wilt u het team komen versterken? Drietech is altijd op zoek naar gekwalificeerde medewerkers.

  Bent u iemand die makkelijk kan schakelen in een markt die snel beweegt op het gebied van innovatie en duurzaamheid? Als uw functie er niet bijstaat of als er momenteel geen vacatures online staan, kunt u altijd vrijblijvend een open sollicitatie aan ons richten.


 • GOEDE DOELEN

  Het team van Drietech vind het niet alleen belangrijk om zich in te zetten voor de verduurzaming van Nederland, ook op het gebied van welzijn voor een ander, dragen zij graag een steentje bij.

  Drietech helpt en steunt een aantal fantastische doelen. Zo zetten zij zich in voor WarChildBike4BrainsHBRHockeySOS Kinderdorpen, Stichting Care For Talent, Stichting Grupo Brasil en Stichting Lusekelo Zambia. Bekijk ook eens de website voor meer informatie over de goede doelen.

×